e-Twinning Projesi Kapsamında Okulumuz Öğrencilerinin "Web 2 Araçları" İle İlgili Çalışmaları

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Serap SENCER Öncülüğünde;

1.    Wordart web2 aracını kullanarak proje ile ilgili duygularımızı ifade ettik.
  2. Story jumper web2 aracını kullanarak Ortak ürün olan hikaye kitabımızda kendi bölümümüzü yazdık.
  3. Emojiler hazırlayarak proje ile ilgili duygularımızı ifade ettik.

Son olarak;

Kasım ayında başlayan 4. Sınıf öğrencileriyle yürüttüğümüz e twinning projesi mart ayının başında sona ermiştir. İlk defa e twinning ile tanışan öğrenciler proje sonunda bir çok web2 aracıyla tanışmış yabancı ülkelerden akranlarıyla takım oluşturmuş  ve projenin ana dili olan ingilizceyi daha aktif bir şekilde kullanmaya başlamıştır. Projede yer alan çalışmalarımız ayrıca sanal dergimizde yer almaktadır. Projede aktif görev alan ve çalışmaları eksiksiz tamamlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

19-03-202419-03-202419-03-2024