Atatürk İlkokulu
REŞADİYE MAH. İSTİKLAL CAD. ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 55 DEVELİ / KAYSERİ

VİZYON

Eğitim Teknolojileri ile donatılmış öğrencilerin yeteneklerini iyi kullanabilen.öğrenmeyi temel gereksinim sayan bireyler yetiştiren kurum olsun. BÖYLECE OKULUMUZ; Mükemmellik anlayışı içerisinde sürekli gelişimi ve değişimi benimseyerek hizmetin yürütüldüğü çevrenin bilim ve kültür merkezi olsun.

MİSYON

ÇALIŞMAYI VE ÖĞRETMEYİ AMAÇ EDİNEN DAİMA YILMADAN VE YORULMADAN ÇALIŞMIŞ OLMANIN VERMİŞ OLDUĞU ENERJİYİ GELECEĞİN GENÇ BEYİNLERİNE AKTARMAYI HEDEF EDİNMİŞ BİREYLERİZ.

BAŞARILAR

okulumuz Geleneksel Çocuk Oyunlarında 2013-2014 eğitim öğretim yılında 3-B sınıfımız Mendil kapmaca Oyununda,2014-2015 de ise 4-B sınıfımız Tombik Oyununda Kayseri Birincisi Olmuştur.

Normal

İLÇE MERKEZİNDE İL MERKEZİNE 45 KM